5 Nisan 2016 Salı

Karlar Ülkesi Temalı Doğum Günü Konseti




Son zamanların en çok sevilen çizgi filmlerinden biri olan Karlar Ülkesi, yerini kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Hala partilerin favorisi olarak yerini koruyan Elsa, Anna, Olaf ve bir çok karakterin yer aldığı çizgi filme eminiz ki sizin Prensesiniz de bayılıyor.
Prensesiniz de mutlaka Karlar Ülkesi Prensesi olup, harika bir parti yapmak isteyecektir.
Peki müthiş bir Karlar Ülkesi Temalı doğum günü için ne yapmalı?

              

Hakim olan renkler elbette ki mavi ve beyaz. Siz de küçük süsler kullanarak evinizi bir Karlar Ülkesine dönüştürebilirsiniz. Bu süsleri kendim nasıl yaparım derseniz; çok da zor değil elbette. Küçükken hepimiz duvara sürterek kar efekti yapmaya çalıştığımız köpükleri kullanabilirsiniz. Sonrasında etrafı temizlemek biraz zor olacak elbet ama bizce Prensesinizin mutluluğuna değecektir. Eğer bulamadıysak, biraz pamukla da bu işlemi yapabiliriz.
Doğal bir ortam gerçekleştirmek için, edineceğimiz kendinden doğal bir görünüme sahip olan, odun parçalarını kullanabiliriz.
  
Küçük çam ağaçlarının arasına koyacağınız Ayaklı Karşılama Panosuyla şık bir geçiş yapabiliriz.Çam ağaçlarının üzerine biraz pamuktan kar yapmak da güzel bir fikir olabilir.
Peki bu kadar mavi ve beyazdan sıkıldım derseniz biraz ortam renklerini yumuşatmak amaçlı, toz pembe bir kaç süs kullanarak oluşabilecek negatifliği atabilirsiniz. Abartmamak kaydıyla iki rengin yanında duran üçüncü bir renk, daha yumuşak bir görünüm sağlayacaktır.
Partimizin olmazsa olmazı afiş olacaktır elbette. Karlar Ülkesi prensesleri ile tasarladığımız afiş görsellerimize siz de bayılacaksınız. Süslü masanızın arkasında müthiş duracağına eminiz
.
Peki güzel bir masa elde etmek için ne yapmalıyız? Şekerler, çikolatalar, pastalar derken eminiz ki hayalinizde bir çok şey daha şimdiden canlandı bile.
İşe masa örtüsü ve masa eteğinden başlamalıyız. Bu konsepte uyumlu olacak mavi masa örtüsü ve mavi masa eteği çok hoş olacaktır. Yelpaze süs ve asma süslerle şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sayede hem afişiniz duvarda yalnız kalamayacak hem de bütünlüğü sağlayacaktır.
Partilerin olmazsa olmazı ikramlarımız, partilerimizin uyumluluğuyla çok önemli. İkramlarımızı uyumlu tabaklarla sunum yapmak daha güzel bir görünüm elde etmemizi sağlayacaktır. Kişiye özel pipetlerle, bardaklarımız daha da güzel görünecektir. Cupcake için yine beyaz ve buz mavisi renklerini kullanmanızı tavsiye ederiz. Üzerlerine yine kişiye özel kürdanlar koyarak şık görünümünüzü tamamlayacağınıza eminiz.



Misafirlerinize hediye olarak kişiye özel minik kavanozları verebilirsiniz. Hem içine koyacağınız şekerlerle ağızları tatlanacak hem de güzel bir hatıra olarak saklayacaklardır. Kişiye özel magnetler de kalıcı bir hediye olması açısından, güzel bir hatıra olacaktır.
 İkram için kişiye özel çikolatalarımızı ya da kişiye özel yuvarlak şekerlerimizi de kullanabilirsiniz.
Masalarınızda amerikan servislerle birlikte peçetelik ve su şişesi etiketleri güzel görüntüleri sağlayacaktır.

Bu kadar çok detaydan sonra pasta seçiminiz de elbette kişiye özel olacaktır. Karlar ülkesi temalı müthiş bir pastayla partinize son noktayı koyabilirsiniz. Elsa, Anna, Olaf ve diğer karakterlerle gerçekleştireceğiniz harika bir Karlar Ülkesi Doğum Günü sizleri bekliyor.
Aradığınız tüm ürünleri partidenizi.com dan tedarik edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder